Mercedes-Benz

Actros do 250 tona.

Prevoz teških tereta na lakši način.

Actros do 250 tona u prevozu teških tereta postavlja standarde u pogledu komfora, snage vozila i fleksibilnosti. Na prvi pogled, pri svakoj vožnji a i dok stoji.

Actros do 250 tona je razvijen i proizveden za prevoz izuzetno  teških i velikih tereta. Ali , to nije sve: uz kabine GigaSpace i BigSpace nudi upravo onu udobnost rada i boravka koja Vam je potrebna u prevozu teških tereta.

Tehnologija koja održava obećanje.

Zahvaljujući snažnim, pouzdanim Euro VI motorima, automatizovanom menjaču Mercedes PowerShift 3 i Turbo Retarder spojnici, raspolaže snažnim, izuzetno izdržljivim pogonom koji pruža performanse koje zahtevaju teški uslovi prevoza tereta. A da biste tu izuzetnu snagu mogli pouzdano koristiti, Actros do 250 tona opremili smo izuzetno robusnom konstrukcijom šasije i oslanjanjem koje dostupnu snagu precizno prenosi na put i u slučaju maksimalne opterećenosti.

Maksimalna fleksibilnost i optimalna operativna orijentacija osigurava se širokom paletom raspoložive opreme i modela, koja nudi savršeno konfigurisano vozilo za skoro svaku primenu.