Mercedes-Benz

Novi Mercedes-AMG SL Roadster.

Zvezda je ponovo rođena.

Svuda u najboljem svetlu.

Novi Mercedes-AMG SL kao deo automobilske legende jasno ističe atraktivne perfomanse, ekskluzivnu udobnost i nenadmašan dizajn. Otvorite krov i uživajte u uzbudljivom putovanju. Doživite nove stvari i osetite nezaboravne trenutke. Provedite kvalitetno vreme sa samim sobom.

Sportsko vozilo, savršeni saputnik i svakodnevni heroj.

Fascinantno iskustvo iz svake perspektive.

Istaknute performanse novog Mercedes-AMG SL Roadstera:

• Električno podesivi zadnji spojler

Električno podesivi zadnji spojler utiče na aerodinamiku vašeg novog modela Mercedes-AMG SL u zavisnosti od situacije. Automatski se izvlači pri višim brzinama pojačavajući pritisak na zadnju osovinu, čime se poboljšava stabilnost vožnje.

• AMG Performance 4MATIC+ pogon na sve točkove

Usmeren prema performansama AMG Performance 4MATIC+ pogon na sve točkove kombinuje dobro prianjanje sa poprečnom i uzdužnom dinamikom za maksimalno uživanje u vožnji. Potpuno promenjiva raspodela obrtnog momenta se proračunava u skladu sa situacijom u vožnji i odabranim programom vožnje.

• AMG upravljanje zadnjom osovinom

Iskusite još više uživanja u vožnji sa AMG upravljanjem zadnjom osovinom. U zavisnosti od  brzine vožnje, možete uživati u posebno agilnom i spontanom upravljanju kao kod vozila sa kraćim međuosovinskim rastojanjem ili vozite uz samopouzdanje koje vam daju luksuzne limuzine.

• AMG keramički kočioni sistem visokih performansi 

Opciono dostupan AMG keramički kočioni sistem visokih performansi nudi vam uobičajeno pouzdane vrednosti usporavanja uključujući i kočenje u ekstremnim situacijama. Pored toga, lakši je od konvencionalnog sistema kočenja.

Neka bude lično: pronađite Vama najbitnije karakteristike.

Novi Mercedes-AMG SL je svestan svog stila, kao što ste i Vi. Kreirajte sopstveni nivo udobnosti na otvorenom.

Udobnosti novog Mercedes-AMG SL Roadstera doprineće:

• MBUX Voice Assistant - dovoljno je reći "Hey Mercedes" 

Kreirajte emotivnu vezu - i SL će ubrzo postati Vaš Mercedes-AMG SL. Jer napredna MBUX funkcija se prilagođava Vama. Dovoljno je samo da kažete "Hey Mercedes" i MBUX Vam je na raspolaganju, konstantno se prilagođavajući Vašim potrebama.

• MBUX Head-up ekran sa opcijom unapređene realnosti 

Opciono dostupni MBUX ekran sa opcijom unapređene realnosti projektuje informacije u Vaše vidno polje, bez negativnog efekta na Vašu pažnju. Na primer, iznad raskrsnice će se prikazati navigacione smernice. Intuitivno, odmah znate koji put je pravi.

MBUX centralni ekran sa komandama osetljivim na dodir 

Sa sportskim kokpitom imate sve u vidokrugu. Digitalni ekran pruža sve neophodne informacije, dok podesivi centralni ekran oduševljava kristalno čistom slikom i komandama osetljivim na dodir.

• ENERGIZING paket koji obuhvata set luksuzne opreme i dodataka 

ENERGIZING paket obuhvata set luksuzne opreme i dodataka. U skladu sa time, Vaš SL Vas može ciljano opustiti - za bolje performanse. Sa raspoloživih sedam programa i dodacima poput grejanja sedišta ili multikonturnih sedišta.