Mercedes-Benz

S-Klasa Coupé.

Grad pulsira. Sad nije vreme za povlačenje. Sad je trenutak da ubrzate i krenete. U noć, u avanturu, daleko od svakodnevice.

Veliki stil u novom sjaju.

Dopustite da Vas očara zadnji deo S-Klase Coupé. Vizualno najvažniji detalj: nova zadnja svetla sa inovativnom OLED tehnologijom. Za karakterističan dizajn danju i noću.

Spoljašnjost – neverovatno atraktivan.

Markantni prednji deo na impresivan način označava sportsku usmerenost S-Klase Coupé. Trodimenzionalna Mercedes-Benz rešetka hladnjaka sa Mercedes zvezdom ili jednostrukim okvirom nalaze se na središnjem delu. 

Unutrašnjost – karakter u najčistijem obliku.

Vreme je da se okrenemo ka unutrašnjosti. Unutrašnjost je prepuna fantastičnih dizajnerskih rešenja i doslovno vas poziva da se stopite sa vozilom.

Head-up ekran.

Pregled najvažnijih informacija za vozača, bez skretanja pogleda sa puta: head-up ekran prenosi virtualnu sliku veličine cca 21 x 7 cm u vidno polje vozača. Pritiskom na dugme moguće je brzo prebaciti sa standardnog na AMG prikaz i obrnuto.

COMAND Online.

COMAND Online ispunjava gotovo sve želje u pogledu informisanja i zabave, navigacije i komunikacije. Podaci se prikazuju na multimedijalnom ekranu visoke rezolucije veličine 31,2 cm (12,3"). Navigacija hard diskom brzo će Vas dovesti do odredišta uz funkciju Live Traffic Information.

Podloga osetljiva na dodir sa kontrolerom.

Podlogom osetljivom na dodir možete putem jednog ili više prstiju (multitouch) intuitivno upravljati funkcijama sistema COMAND Online. Ova mogućnost unosa je, uz sisteme COMAND i LINGUATRONIC, integrisana  u naslon za ruke centralne upravljačke jedinice.

Paket komfornog grejanja.

Za hladne dane komforni paket za održavanje toplote omogućava grejanje sedišta, naslona za ruku i upravljača zbog čega sve površine sa kojima vozač i suvozač dolaze u dodir vrlo brzo postaju prijatno tople. Putnici mogu birati između tri stepena grejanja.

Sistem za bežično punjenje mobilnih telefona

Jednostavno odlaganje i punjenje – uz bežični sistem punjenja. Na površini za punjenje mogu se puniti uređaji koji podržavaju Qi standard.