Mercedes-Benz

GLE SUV.

Izgleda kao uspeh.
Ali, to je nešto mnogo više.

Novi GLE oblikuje novu sliku SUV-a inteligentnije, sa više pažnje.  Njegovo oslanjanje aktivno ispravlja neravnine, njegov sistem  informisanja i zabave svaki dan nauči još nešto o Vašim sklonostima, a njegovi komforni sistemi mogu proceniti da Vam treba opuštanje.

Dosledan svakom linijom.

Povući se u pravom trenutku, a u sledećem odmah biti prisutan – to je umeće dizajna modela GLE. Sportskiji može biti samo sa markantnom linijom AMG Line i pneumaticima veličine do 22". Taj izraz jasnoće i dinamike tipičan je za moderan dizajn Mercedes-Benza.

Sledite intuiciju.

Novi GLE prvi je SUV sa revolucionarnim sistemom informisanja i zabave MBUX. Njegove vrhunske karakteristike su sistem glasovnog upravljanja, više upravljačkih elemenata osetljivih na dodir i sposobnost da svakom vožnjom nauči nešto više o navikama i sklonostima vozača.

Više mesta u unutrašnjosti vozila.

Prvi put je za GLE dostupan treći red sedišta sa dva kvalitetna sedeća mesta. Ulazi se sa lakoćom, a prostor za noge može se fleksibilno prilagoditi zahvaljujući prilagodljivom drugom redu sedišta. Najbolja od svega je činjenica da GLE u zadnjem delu vozila ima više mesta za noge i veći komfor.

E-ACTIVE BODY CONTROL

Nekada je najteže sačuvati mir. U najtežim uslovima to uspeva tek nekolicina ljudi i samo jedan SUV: novi GLE sa potpuno aktivnim oslanjanjem E-ACTIVE BODY CONTROL. U deliću sekunde može se prilagoditi putu pred sobom.

Novi GLE obiluje pribranošću.

Jasne površine, mišićavi oblici i čiste linije karakterišu dizajn novog modela GLE. Gotovo da ne postoji elegantniji i dinamičniji način kreativnog izražavanja snage.

Proširena stvarnost za navigaciju MBUX.

Zahvaljujući proširenom ekranu, bolje se snalazite u navigacionom  okruženju. Napredni sistem olakšava orijentaciju umrežavajući virtuelni i stvarni svet: grafičke navigacione instrukcije prikazuju se u slikama uživo. To Vam pomaže da do svog odredišta stignete brzo  i bez stresa.