Mercedes-Benz

Novi GLB

Ostanite fleksibilni i udobno se smestite. Drugi red sedišta koji se u dodatnoj opremi može pomerati po dužini nudi prostor koji tačno odgovara Vašem životu. Sa trećim redom sedišta u dodatnoj opremi (mogu koristiti osobe visoke do 1,68 m) GLB nudi mesta za do sedam osoba. Zahvaljujući sistemu klimatizacije sedišta i mnogim drugim funkcijama komfora, u svakom trenutku se osećajte prijatno.

Treći red sedišta u dodatnoj opremi

U modelu GLB ima mesta za do sedam osoba. Zadnja klupa nudi mesta za tri putnika, a sa 3. redom sedišta u dodatnoj opremi po želji se mogu dobiti dva dodatna zasebna sedišta. Ona se mogu sklopiti potpuno nezavisno a poseduju – kao i 2. red sedišta – pričvršćenja za dečije auto-sedište.

Veći, varijabilni prtljažni prostor

GLB oduševljava velikim prostorom uz kompaktne dimenzije. Komforan utovar započinje već niskom utovarnom ivicom. Varijabilne mogućnosti preklapanja naslona čine GLB fleksibilnim dostavnim vozilom za svaki dan. Alternativno nudi mesto za dva dodatna putnika i pretvara se u model sa 7 sedišta.

Zadnja sedišta podesiva po dužini

Multitalentovan – podešavanjem zadnjih sedišta po dužini u trenutku  pretvorite svoje vozilo iz malog čuda od prostora za putnike u zadnjem delu u kompaktno premium dostavno vozilo. Po potrebi, celu zadnju klupu možete pomeriti za 140 milimetara i tako povećati ili prtljažni prostor ili prostor za noge u zadnjem delu vozila.

HANDS-FREE ACCESS

Uz HANDS-FREE ACCESS utovarajte i istovarajte vozilo opušteno i bez stresa: vrata prtljažnog prostora se otvaraju i zatvaraju bez dodira - senzori ispod zadnjeg branika prepoznaju pokret Vaše noge. To je posebno korisno kad nosite puno stvari iz kupovine ili Vam ruke nisu slobodne za zatvaranje vrata prtljažnika.

Head-up ekran

Najbolja perspektiva za sportski užitak kao i suveren osećaj u vožnji: head-up ekran pretvara Vaše vetrobransko staklo u očaravajući digitalni kokpit. Na taj način u svakom trenutku imate pregled važnih informacija. Potpuno se fokusirajte na put ispred Vas i dešavanja u saobraćaju.

Sistem klimatizacije sedišta

Sistem klimatizacije sedišta provetrava i hladi prednja sedišta čime se reguliše vlaga. Hladnim danima grejači sedišta brzo zagrevaju donji deo i naslon sedišta do prijatne temperature. Nećete želeti da se odvojite od ove prijatne klime.

Upravljač sa mogućnošću grejanja

Za Vašu izuzetnu udobnost pri upravljanju – grejači multifunkcionalnog upravljača održavaju toplotu Vaših ruku posebno hladnim danima. Vaše ruke će se posebno brzo zagrejati jer je grejanje upravljača nezavisno od grejanja vozila.