Mercedes-Benz

EQS SUV

Ovo je za vizionare.

• Do 660 km na električni pogon (WLTP)[1]

• Za 31 min napunjen do 80%*[1]

• Do 2100 litara zapremine prtljažnika

[1] Podaci o potrošnji energije i dometu su privremeni i dobrovoljno su utvrđeni interno u skladu sa WLTP metodom sertifikacije. Za sada nema potvrđenih vrednosti od zvanično priznate organizacije za testiranje. Moguća su odstupanja od konačnih vrednosti. 

* Vreme punjenja odnosi se na punjenje od 10-80 % napunjenosti putem brze (DC) stanice za punjenje napona 400 V, najmanje 500 A

Mercedes-EQ karakter velikih razmera.

Besprekorne linije površine stvaraju elegantnu interakciju jasnoće i dinamike spoljašnjosti. Ekskluzivni dekorativni elementi i delikatni LED svetlosni elementi u unutrašnjosti daju dodatni šarm, dok elegantna kombinacija boja služi da naglasi osećaj prostora.

Zadnja svetla u obliku zakrivljene 3D spirale.

Ekskluzivni ukrasni elementi, kao što je drvo sa otvorenim porama sa Mercedes-Benz mustrom od aluminijuma.

Pozdrav, vizionari, dobrodošli u novi digitalni svet.

Postoji mnoštvo impresivnih karakteristika koje možete otkriti u digitalnoj unutrašnjosti novog EQS SUV-a: na primer MBUX Hyperscreen, opciono dostupan, sa ekranima koji postepeno uče i prilagođavaju se vašim rutinama, i veliki head-up displej sa proširenom stvarnošću

MBUX Head-up displej proširene stvarnosti

Virtuelni i stvarni svet postaju jedno: informacije o vozilu, navigaciji i saobraćaju su grafički prikazane u vašem vidnom polju bez ometanja. Na primer, velike strelice koje označavaju pravac lebde iznad raskrsnice gde treba da skrenete. Ovo će vam pomoći da sa samopouzdanjem stignete na odredište, čak i u složenim saobraćajnim situacijama

Zero-layer korisnički interfejs

Čim pokrenete novi EQS SUV, na ekranu se ne pojavljuju bilo kakve informacije – već upravo one koje obično pozivate. Sistem uči na osnovu vaših odluka i sastavlja prilagođeni korisnički interfejs.

Potpuno električno, okruženo najčistijim luksuzom.

Ovde ćete biti razmaženi i zaštićeni svuda: u novom EQS SUV-u, pored zelenog punjenja, možete očekivati, na primer, sedam sedišta, zadnje točkove koji upravljaju zajedno sa Vama i DIGITALNO SVETLO koje projektuje informacije na put.

Sedam sedišta    

U novom EQS SUV-u, do sedam putnika može uživati u električnoj mobilnosti na najvišem nivou.

Upravljanje zadnjom osovinom        

Standardno upravljanje zadnjom osovinom omogućava neverovatnu agilnost. Novi EQS SUV daje osećaj neverovatne kompaktnosti i okretnosti prilikom manevrisanja.

DIGITAL LIGHT

Moderna tehnologija DIGITAL LIGHT prednjih svetala omogućava da se pomoćne oznake ili simboli upozorenja projektuju na put. Ovo značajno povećava bezbednost vožnje u nejasnim situacijama.

Otkrijte i ostale EQ modele: