Mercedes-Benz

EQE

Ovo je za sva čula!

EQE 350: potrošnja el. energije u  kWh/100 km (kombinovano): 19,3-15,7; CO2 emisije u g/km (kombinovano): 0.[1]

• Domet do 660 km na električni pogon (WLTP)

• Do 215kW (288KS) snage

• Za 32 minuta napuni se do 80%*

* Vreme punjenja odgovara stanju 10-80% pune napunjenosti pri korištenju stanice za brzo punjenje (DC) sa naponom 400 V, strujom najmanje 300 A.

Bezvremenski oblici za novu eru.

Od ikoničnog dizajna do MBUX Hyperscreen: Novi EQE kombinuje senzualnu estetiku sa pionirskim rešenjima i tehnologijama najvišeg nivoa. Doživite novu, luksuznu eru električne mobilnosti.

Sistem za filtriranje vazduha sa HEPA filterom

Udahnite duboko - i izdahnite: uz performanse filtriranja od 99.65% novi HEPA (High-Efficiency Particulate Air) filter finih čestica može filtrirati i najmanje čestice kao što su polen i fina prašina, a takođe i neutralisati neprijatne mirise. 

Multikonturna sedišta za vozača i suvozača

Savršena potpora: osam vazdušnih komora i četiri vibraciona elementa obezbeđuju najviši nivo udobnosti. Deset programa za masiranje sa dva stepena inteziteta, pretvaraju svaku vožnju u wellness program. 

Električna mobilnost za sva čula

Vožnja koja uključuje sva vaša čula : luksuzna kombinacija materijala i mirisa u unutrašnjosti vozila čine da vaše vreme u novom EQE  bude kvalitetno provedeno vreme. 

Mogućnost zakretanja zadnje osovine za 10°

Upravljanje zadnjom osovinom ovog potpuno električnog modela EQE, koje je dostupno kao dodatna oprema, obezbeđuje agilnu dinamiku vožnje.

EQE 350: potrošnja el. energije u  kWh/100 km (kombinovano): 19,3-15,7; CO2 emisije u g/km (kombinovano): 0.[1]

[1]  Navedene vrednosti izračunate su pomoću propisanog mernog postupka. To su „izmerene vrednosti CO2 koje su dobijene ispitivanjem vozila u skladu sa NEDC-om” u smislu čl. 2. br. 1 uredbe Komisije (EU) 2017/1153. Podaci o potrošnji goriva izračunati su na osnovu tih vrednosti. Potrošnja struje izračunata je na osnovu Uredbe 692/2008/EZ. Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za upoređivanje različitih tipova vozila. Vrednosti se razlikuju u zavisnosti od odabrane dodatne opreme.