Mercedes-Benz

Novi EQE SUV

Domet
Preko 590 km isključivo na električni pogon (WLTP) 

Novi nivoi modernog luksuza. EQE SUV Mercedes-EQ.

Precizne linije naglašavaju progresivnu dinamiku i sportske proporcije, praćene senzualnom jasnoćom i besprekornim prelazima. U unutrašnjosti, MBUX Hyperscreen i digitalni svet boja daju strastvene elemente, potpomognuti visokokvalitetnim ukrasima i velikodušnim osećajem prostora. Sistemi pomoći, inteligentna navigacija i odlična zvučna izolacija čine i velike udaljenosti izuzetno opuštajućim događajem.

Električna transparetnost.

Novi EQE SUV: prostor za pet putnika, za inovativnu udobnost, veliku fleksibilnost i zapreminu tovarnog prostora. Uključujući sve ostale prednosti Mercedes-Benz-a SUV-a. Impresivna silueta, puristička spoljašnost i luksuzna unutrašnjost sa digitalnim kokpitom - uključujući pionirski MBUX Hyperscreen kao opciju - inspirišu. Dodatna prednost: Novi EQE SUV isključivo na električni pogon ima domet do 590 kilometara (prema WLTP).

Tako se pokazuje karakter.

Prepoznatljiv dizajn, sa najvišim standardima funkcionalnosti i aerodinamike: to je ono čime je opremljena spoljašnjost novog EQE SUV-a. Njegove dinamičke proporcije pojačavaju ovaj utisak i upućuju na veličanstveno oblikovane površine, smanjene spojeve i besprekorne prelaze. Ovako to izgleda kada se EQE sretne sa SUV-om.

Glavne karakteristike spoljašnosti: 

• Panelna rešetka hladnjaka u crnoj boji sa Mercedes-Benz uzorkom 

Prednja svetla spojena svetlosnom trakom i crna rešetka hladnjaka sa centralnom Mercedes zvezdom čine lice EQE SUV-a. Na zahtev je dostupna i opcija sa trodimenzionalnim uzorkom zvezda (Mercedes-Benz Pattern).

• Elementi zadnjeg svetla u spiralnom 3D dizajnu 

Elementi zadnjeg svetla u obliku 3D spirale i svetlosna traka doprinose nepogrešivom Mercedes-EQ svetlosnom potpisu.

• Savršeno uklopljene ručke na vratima 

Ručke na vratima koje se savršeno neprimetno uklapaju sa karoserijom vozila i zaokružuju elegantan izgled novog EQE SUV-a.

• Purpose Design

Mercedes-EQ Purpose Design, optimizovan za dimenzije ovog SUV-a, kombinuje dovoljno prostora sa aerodinamičnom efikasnošću i sportskim duhom.

Više od SUV-a. Pionir.

Novi EQE SUV se prezentuje kao svestrani pionir u segmentu potpuno električnih luksuznih SUV vozila. Beskompromisno vizionarski, veoma snažni - i sa dometom dovoljnim i za duga putovanja. Uživajte danas u iskustvu vožnje nove generacije: sportski, luksuzno i digitalno povezano. Uvek ponovo impresivan u najsavremenijoj unutrašnjosti sa opcionim MBUX Hyperscreen.

Glvane karakteristike unutrašnjosti:

• Head-up ekran 

Opciono dostupan Head-up ekran čini Vašu vožnju udobnijom i bezbednijom u isto vreme: statusne informacije i instrukcije se projektuju na vetrobransko staklo i tako su direktno u vašem vidnom polju. Ovo Vas održava u potpunosti fokusiranim na vožnju u svakom trenutku, a da pritom ne propuštate važne informacije.

• Eliminacija kućišta menjača 

Zasnovan na inovativnoj arhitekturi vozila, EQE SUV koristi prednosti koncepta potpuno električnog pogona: zbog dugog međuosovinskog rastojanja i eliminacije kućišta menjača, putnici imaju poseban osećaj komfora u modernom ambijentu.

• MBUX Hyperscreen 

Opciono dostupan MBUX Hyperscreen transformiše unutrašnjost u spektakularan komandni centar visoke tehnologije. Tri velika ekrana se vizuelno spajaju pod zajedničkom staklenom površinom i formiraju jedinstven korisnički interfejs visoke rezolucije koji se proteže po celoj širini instrument table.

• Multikonturna sedišta sa funkcijom masaže 

Multikonturna sedišta za vozača i suvozača pružaju odličnu ergonomsku udobnost sedenja. Aktivni jastuci na naduvavanje u bočnim delovima obezbeđuju najbolju moguću udobnost sedenja i optimalnu podršku. Vrhunac je ENERGIZING funkcija masaže sa različitim programima i dva nivoa intenziteta.

Vožnja na električni pogon za sva čula.

Sa novim EQE SUV-om, doživećete potpuno električno iskustvo vožnje za sva čula. Kao individualna opcija ili kao deo atraktivnih paketa Advanced i Premium, postoji izbor dodatne opreme visoke tehnologije koja se verovatno može naći samo u Mercedes-Benzu vozilima. Posebno sjajni primeri su: 

• DIGITAL LIGHT sa funkcijom projektovanja

Tehnologija farova DIGITAL LIGHT sa funkcijom projektovanja i svetlom visoke rezolucije omogućava ne samo sjajne uslove osvetljenja već i projekciju pomoćnih oznaka i simbola upozorenja na putu, što može značajno da unapredi orijentaciju a samim tim i bezbedniju vožnju.

• KEYLESS-GO

Ručke na vratima se neprimetno uklapaju u karoseriju vozila i zaokružuju elegantan izgled novog EQE SUV-a. Ručke se automatski izvlače čim se pri otključavanju nađete u neposrednoj blizini vozila. Takođe se ponovo uvlače kada je zaključavanje vrata aktivirano ili kada se pokreće vozilo.

• Sound Experience 

Doživite strastvene zvučne svetove i interaktivne zvučne inscenacije za unutrašnjost sa individualnom akustičnom postavkom:

Silver Waves (senzualan i jasan),

Vivid Flux (sintetički i topli) ili

Roaring Pulse (snažan i ekstrovertan)