Mercedes-Benz

EQA

EQA 250: potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinovano): 15,7; CO2 emisije u g/km (kombinovano): 0.[1]

• 493 kilometara domet na električni pogon (NEDC)1

• 0 grama CO2 emisije

• 30 minuta - vreme punjenja na stanici za brzo punjenje* 

* Vreme punjenja odnosi se na punjenje od 10-80% napunjenosti putem brze DC stanice za punjenje napona 400 V, minimum 300 A.

Vaš EQA. Individualan koliko i vi.

Odaberite između tri različita paketa opreme kako bi EQA učinili svojim EQA. 

Od Advance do Premium: paketi opreme nadograđuju se jedan na drugi i vode EQA na potpuno novi nivo.

Čak i proširena serijska oprema Progressive nudi veću udobnost sa kožnim upravljačem i udobnim sedištima, kamerama za vožnju unazad i EASY PACK funkcijom.

Paket Advanced unapređuje unutrašnjost vozila, između ostalog, sa dva izuzetna 10.25" ekrana u formi širokog kokpita.
Advanced Plus paket sa visokokvalitetnim audio sistemom i bežičnim punjačem mobilnog telefona obogaćuje svako putovanje.
Najviši nivo opreme nudi Premium paket. Ovaj paket uključuje karakteristike poput Burmester® surround audio sistema ili panoramski krov. 

Superioran EQA.

Karakteristike komfora u EQA omogućavaju vrhunsko iskustvo električne vožnje. 

MBUX predstavlja skraćenicu za Mercedes-Benz User Experience i predstavlja: Vašim EQA se može upravljati inteligentno i intuitivno uz pomoć ekrana visoke rezolucije čiji sadržaj možete sami odabrati. Upravljati možete gestikulacijom rukama, dodirom ili glasom. Ukoliko izgovorite "Hey Mercedes" pokrećete MBUX i možete izraziti Vaše želje. Interfejsi za pametne telefone i digitalne medije pružaju jedinstvene mogućnosti.

Bezbedan EQA.

Inteligentni sistemi pomoći vozaču u EQA paze na situaciju u saobraćaju i mogu upozoriti vozača o potencijalnim opasnostima. Zaštićeni su i putnici, kao i ostali učesnici u saobraćaju - na primer, putem upozorenja prilikom izlaska iz vozila, čak i ako ste već stigli na odredište.

Fascinantna tehnologija za potpuno novo iskustvo vožnje.

Svojim snažnim električnim motorom i visokonaponskom litijum-jonskom baterijom, EQA omogućava visoku efikasnost u vožnji. 

• 140 kW snaga sistema

• 8.9 s od 0-100 km/h

• 100 kW max. snaga punjenja (DC) 

[1] Izražene vrednosti dobijene su u skladu sa poslednjim mernim protokolom. Potrošnja električne energije i domet baziraju se na smernicama 692/2008/EC. Potrošnja električne energije i domet zavise od konfiguracije vozila.