Mercedes-Benz

Nova B-Klasa.

Budi što jesi.

Kad znate da je sve savršeno, ne morate se ni zbog čega  pravdati. Ni zbog svog života ni zbog svog stila. A najmanje ne zbog automobila jedinstvene sigurnosti i udobnosti. Najintuitivniji koncept upravljanja u svojoj klasi. I dizajn dinamičniji nego ikad. Otkrijte novu Mercedes-Benz B-Klasu.

Tu svako sme biti ono što jeste.

Bilo naglašeno sportski, izuzetno elegantno ili dinamično moderno: kod spoljašnjosti nove B-Klase Vi određujete smer. Jednostavno odaberite liniju AMG Line, Style ili  Progressive. Po želji je još povežite sa dodatnom opremom i paketima. Na taj način ćete B-Klasu pretvoriti u svoju B-Klasu. Baš po svom ukusu.

Impresivan osećaj u vožnji.

Za sportska podešavanja dovoljan je pritisak na prekidač sistema  DYNAMIC SELECT. Za veću trakciju dodatno se automatski uključuje pogon na sve točkove 4MATIC u dodatnoj opremi dok se sa druge strane dva cilindra automatski mogu isključiti da bi se uštedelo gorivo. Tako Vam nova B-Klasa nudi ne samo izuzetan doživljaj, nego uvek i ono najbolje za Vas i Vašu trenutnu situaciju u vožnji.

Ni porodični automobili nisu što su nekad bili.

Otmeni ukrasni elementi, senzualno jasne linije i dinamičan dizajn „wrap around” doslovno će Vas zagrliti čim uđete u vozilo. Moderan upravljač sa kontrolnim tasterima osetljivim na dodir te kokpit sa širokim ekranom u dodatnoj opremi sa intuitivnim glasovnim navođenjem dodatno Vas rasterećuju u vožnji. Na dodir ili uz samo dve male reči: "Hej, Mercedes!"

Uđite.

Bilo da je reč o povišenom položaju sedenja, izvrsnoj preglednosti ili posebno niskoj utovarnoj ivici: nova B-Klasa jednostavno Vam daje više slobode.  Sem toga, varijabilno dno utovarnog prostora i zadnjeg sedišta sklopivog čak u tri dela osiguravaju još veću fleksibilnost i više mesta.

Vaš lični asistent već je tu.

Novom B-Klasom ne samo da se može upravljati potpuno intuitivno, ona se svakim danom sve više prilagođava Vama. Tako, na primer, pamti Vaš put do posla i u slučaju gužve može automatski prikazati bržu rutu. Osim toga, po želji umrežava više sistema u komforne programe koji će Vas vitalizirati ili opustiti.

Jer je sigurnost ponekad sve.

Nova B-Klasa po želji je opremljena sistemima pomoći koji sada intervenišu još inteligentnije, preciznije i brže. Do brzine od 200 km/h mogu automatski održavati rastojanje, promeniti saobraćajnu traku, ponovo pokrenuti vozilo, a slučaju opasnosti čak i zakočiti. Tako ste Vi i vaši putnici uvek u najboljim rukama.