Mercedes-Benz

Mercedes-EQ modeli

Tehnologija budućnosti

Vrhunska tehnologija i udobnost najvišeg nivoa karakterišu novu eru automobilske industrije - Mercedes-EQ.

Kompaktni EQA, prostrani EQC ili možda EQS sa dometom od 770km*. Pronađite Vaš model i zakoračite u budućnost.EQA

Sportski dizajn, izuzetan domet, mogućnost brzog punjenja i tehnologija budućnosti - novi potpuno električni EQA kombinuje sve ono što očekujete od luksuznog kompaktnog Mercedes-EQ vozila.

EQC

Mirno se uputite na putovanje u budućnost sa novim EQC. Iako vrlo prostran, idealan je za gradsku vožnju, kao i za porodična putovanja.

EQS

Dizajn i izgled kokpita sa širokim ekranom možete u potpunosti prilagoditi Vašim potrebama. Možete birati između četiri stila prikaza: "Classic", "Sport", "Progressive" i "Subtle". Odabrani stil prikaza utiče na ukupnu atmosferu u unutrašnjosti vozila, a posebno u kombinaciji sa ambijentalnom rasvetom, dostupnom u dodatnoj opremi.

EQB

Novi EQB kombinuje elemente dizajna tipične za Mercedes-EQ sa inovativnim i oštrim izrazima. Sa do sedam sedišta, prostranim prtljažnim prostorom i MBUX multimedijalnim sistemom, doživećete električnu vožnju na potpuno novi način.

EQE

Od ikoničnog dizajna do MBUX Hyperscreen: Novi EQE kombinuje senzualnu estetiku sa pionirskim rešenjima i tehnologijama najvišeg nivoa. Doživite novu, luksuznu eru električne mobilnosti.

AMG EQE SUV

Otkrijte novi Mercedes-AMG EQE SUV.

EQE SUV

Novi EQE SUV. Za nove nivoe.