Mercedes-Benz

Popravke u slućaju nesreće

Za savršenu popravku Vašeg Mercedesa – čak i u komplikovanim  slučajevima.

Možete se pouzdati u našu visoku stručnost u popravljanju vozila nakon nesreća: naši stručnjaci upoznati su sa svim detaljima Vašeg Mercedesa – i vrlo pažljivo će obaviti popravku Vašeg vozila posle nesreće. Kako bi zadržali vrednost Vašeg vozila. A iznad svega Vašu sigurnost.

Originalni rezervni delovi i alati.

Tokom Mercedes-Benz popravke nakon nesreće možete biti sigurni da će naši stručnjaci ugraditi Mercedes-Benz originalne delove. Korišćeni alati takođe zadovoljavaju najstrože standarde kvaliteta i tačno su konstruisani za zahteve Mercedes-Benz vozila. U skladu sa tim, određeni specijalni alati ekskluzivno su rezervisani za popravke nakon nesreća pojedinih serija Mercedes-Benz vozila.

Održivost.

Svi Mercedes-Benz servisni partneri predani su očuvanju prirodnih resursa u skladu sa visokim ekološkim standardima kompanije Daimler AG. Za nas se podrazumeva usklađenost sa pravnim zahtevima plus kontinuirano poboljšanje proizvoda i usluga.

Od proizvodnje do održavanja i popravke, očuvanje materijala i energije upotrebom održivih procesa naš je konstantni cilj. Na primer, mnoga postrojenja za pranje vozila u našim predstavništvima već su opremljena sa sistemom recikliranja vode.

Vaša sigurnost naš je prvi prioritet.

Vaša sigurnost i sigurnost Vaših putnika najvažniji je kriterijum tokom Mercedes-Benz popravke nakon nesreće. Jedan od glavnih ciljeva Mercedes-Benz popravke nakon nesreće je identifikacija i popravka bilo kakvih slučajnih oštećenja kompleksnih sistema  elektronike i sigurnosnih karakteristika. To je podjednako bitno za stabilnost Vašeg Mercedesa.