Mercedes-Benz

Mercedes-AMG modeli dostupni odmah!Ako je ovo naše nasleđe, zamislite našu budućnost.

Dobro došli u svet Mercedes-AMG, gde se snaga, elegancija i inovacija stapaju u jedinstvenu harmoniju. Naša priča o vožnji ne počinje samo našim motorima, već i u samom srcu vozača. U svakom trenutku, svaka iskra uzbuđenja pretvara se u očaravajući doživljaj na putevima širom sveta.
Mercedes-AMG nije samo automobil, već vrhunsko remek-delo koje oživljava strast vozača. Naši modeli su rezultat hrabrosti, intenziteta i beskompromisne izvedbe.

Jedan čovek, jedan motor.

Naši inženjeri svojim znanjem i veštinama, ručno izrađuju svaki motor, jedan čovek za jedan motor. Svaki od njih je unikatan, tehnološko remek-delo koje pruža ogromnu snagu uz maksimalnu energetsku efikasnost. To je naša filozofija "jedan čovek, jedan motor" - stvaranje jedinstvenih i neponovljivih mašina koje prenose emocije i snagu na put.

Kada naši motori pronadju svoje mesto pod haubama naših automobila, svaki od njih dobija potvrdu kvaliteta sa potpisom svog stvaraoca. To je pečat izuzetnosti i ponosa koji prenosi poruku: "Ovo je vrhunski Mercedes-AMG".

Dok se naši motori ugrađuju u vozila širom sveta, mi ostavljamo pečat na putevima i uspomene u srcima vozača. Nije retkost da nas poseti strastveni zaljubljenik iz drugog kraja sveta, samo da bi upoznao čoveka čije ime je stavljeno na njegov automobil. Te trenutke ponosa delimo sa našim vozačima, jer njihovo zadovoljstvo i sreća su naša najveća nagrada.

Način života koji ostvaruje snove.

Mercedes-AMG je više od automobila - to je način života koji pruža neverovatnu vožnju, inspirišući ljude širom sveta da ostvare svoje snove.

Doživite neponovljivo iskustvo vožnje sa modelima koji imaju dušu, snagu i bezvremenski dizajn.

Najveći izbor ODMAH dostupnih AMG modela.

U Emil Frey Auto Centru na adresi Omladinskih brigada 33 na Novom Beogradu očekuje vas najveći izbor ODMAH dostupnih AMG modela do sada. To je prilika da se prepustite autentičnom AMG iskustvu koje će dirnuti sva vaša čula.

Osetite moć i pobedite svoje granice.

Naši produkt eksperti vas očekuju u salonu. Dobro došli u AMG svet.